Bingo Spelregels:

  1. bingokaart kost 1 euro
  2. De beginletter van een gespeeld spel wordt op aanvraag gestempeld na afloop met onze speciale stempel. Het gaat over de beginletters die die maand in de spotlights staan. Nieuw clubspellen die tijdens het jaar aan onze collectie toegevoegd worden gelden als jokers voor gelijk welke letter die je eventueel gemist hebt.
  3. Je dient steeds om je stempel te vragen bij iemand van het bestuur. De bestuursleden hebben de eindbeslissing of een spel geldig is of niet en meetelt voor de bingo.
  4. elk vakje vertegenwoordigd 1 stempel, ook bij combinatie van meerdere letters, waarbij het volstaat 1 van deze letters gespeeld te hebben.
  5. Lidwoorden in alle talen worden niet in acht genomen als beginletters (dus, ‘een’, ‘het’, ‘de’, ‘the’, ‘a(n)’, ‘el’, ‘il’, ‘la’…worden genegeerd in de speltitel)
  6. wie een rij of kolom vol heeft mag de kaart afgeven, deze komt in de pot terecht voor de trekking op de spellenavond van januari 2019. Naargelang de verkoop en het aantal afgeleverde kaarten zullen we daartoe een aantal prijzen aankopen. Wie uit de trekking komt, wint een spel. Meerdere bingokaarten per deelnemer zijn toegelaten.

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com