Attendance: 21 / 35

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Hey Rovertjes,

Na de succesvolle herstart in September kijken we er naar uit om jullie in Oktober opnieuw te ontvangen.
De nodige afstand is nog steeds van kracht en ook een aantal voorwaarden…

Let op, in oktober spelen we uitzonderlijk de 1ste vrijdag, namelijk op 2 oktober!

Om alles veilig en binnen de corona-regels te laten verlopen, blijven we voorlopig de opkomst beperken tot 35 personen (met ons erbij, 40 in de zaal).

Als je erbij wil zijn, registreer dan snel op onze website:
https://www.spellenclubdestruikrover.be/index.php/spellenavond-2-oktober
Registratie is verplicht, anders gaan we jullie helaas niet kunnen binnenlaten…
We hebben ook een extra veld toegevoegd aan het formulier waar jullie eventueel al een spel kunnen reserveren voor jullie tafel, om te kijken welke spellen in onze collectie zitten kan je steeds terecht op: Spellencollectie De Struikrover, we zorgen er dan voor dat dit spel zeker mee is op 2 oktober.

Als alle plaatsen zijn ingenomen, stuur ons gerust nog een mail als julllie erbij willen zijn, dan leggen we een reservelijst aan voor als er ingeschreven mensen toch nog annuleren.
Als jullie ingeschreven zijn en er komt iets tussen, graag verwittigen dus 😊.

We willen graag de volgende regels in acht nemen:

  • Iedereen draagt een mondmasker bij het betreden van de zaal en houdt dit op, behalve om tijdens het spelen iets te drinken.
  • Iedereen blijft aan tafel zitten, heb je een vraag over de regels, trek onze aandacht of geef een gilletje.
  • Ontsmet uw handen bij het binnenkomen, wij voorzien ontsmettingsmiddel.
  • Drank wordt aan tafel besteld en geserveerd, er wordt niet aan de bar gestaan. Wij lopen rond om bestellingen op te nemen, aarzel niet om ons te roepen (met zachte, vriendelijke stem)
  • Glazen van de zaal worden niet ter beschikking gesteld, dus alles zal in flesjes worden geserveerd. Dat betekent dat wij tijdelijk geen speciale bieren zullen opdienen. We bekijken nog of we later met glazen van de brouwer gaan werken.
  • Je blijft de ganse avond met dezelfde mensen spelen aan 1 tafel. Bij de registratie vermeld je ook al best met wie je wil samenspelen, dan houden wij daar rekening mee voor de tafelschikking.
  • Een gespeeld spel kan niet door een andere tafel meer gespeeld worden en wordt na het spelen op een ‘quarantaine-tafel’ geplaatst.
  • Bij het weggaan, graag de tafel ontsmetten.
  • Respecteer het einduur, om 24u beginnen we graag af te ronden zodat wij alles nog eens kunnen ontsmetten en goed zetten.

Nu we alle voorwaarden en regels even overlopen hebben stellen we jullie ook graag een nieuw spel voor uit de collectie, namelijk It’s a Wonderful World:

In It’s a Wonderful World belichaamt men een groeiend imperium en moet men zich sneller en beter ontwikkelen dan zijn concurrenten! Een spel bestaat uit 4 rondes. In elke ronde trekt men kaarten die men gebruikt om grondstoffen te produceren en zijn rijk te ontwikkelen. Men kan ervoor kiezen om enkele kaarten te recycleren om meteen grondstoffen te krijgen of ze gebruiken om te bouwen om zo elke ronde grondstoffen te produceren en/of zegepunten te winnen. Aan het einde van ronde 4 wint de speler met de meeste overwinningspunten het spel.

Ondanks al deze nodige belemmeringen en met de positieve ervaringen van september zien wij het zitten om jullie ook in oktober te ontvangen.

Graag tot dan!!!

De Struikrovers

Hieronder zie je wie er al allemaal ingeschreven is.

Momenteel aangemeld

Karen Serlet Jonas Devos Carlos Defoort Yves Defoort David September Ellen De Vreese Joost T` Jampens Geraldine standaert Wim Goossens Jolien Vanderghote Geike Vanderghote
Marc De Lathouwer Heidelinde Defoort Veronica Rojas de la Parra Hanne Segaert Tim Afschrift Magali Seye Tamara Mestdagh Carl Coppens Bert De Temmerman Mikael Tack

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com